People Exchange

PeopleXchange's Vendor Management Systeem (VMS oplossingen), automatiseert het volledige inhuur proces van alle flexibele medewerkers en stelt het management, HR en procurement in staat de flexibele workflow optimaal te beheren. Hierdoor ontstaat een MSP constructie.

Het resultaat van onze dienstverlening is een duidelijke kostenbesparing, betere controle en transparantie, 100% compliance, auditable en efficiëntere communicatie met flexibele werknemers. Onze oplossing is een white-label Saas oplossing en simpel te integreren met uw bestaande systemen. Zo hebben we bijvoorbeeld  geïntegreerd met FacturatieXchange van onze partner Document Exchange.


Mitigate risks

Transparantie, compliancy , auditable, aansprakelijkheid, zorgplicht, vertrouwen, grip en verbinden. Herkenbare situaties als het gaat om uw flexibele inhuur proces die wij eenvoudig kunnen oplossen.

Getting the people basics right

Waar Matching Software stopt en HRM en CRM software begint, daartussen biedt PeopleXchange een toepassing als het gaat om het beheren van contracten voor  inhuur van derden.

Corporate Prezi

Dowload leaflet ''Xchange is our difference''

@@PeopleXchangeNL

'Flexibiliteit op werkvloer zet verder door' http://t.co/IgDqwpU54s via @NUnl. Zorg dat je klaar voor bent.
1148 Days

@@PeopleXchangeNL

Vereniging stookt vuur op in jacht op schijnzelfstandigen http://t.co/BDQWSnNDdT
1152 Days

@@PeopleXchangeNL

Mark's Plaats: Hubly - Marktplaats voor Content - verdient slechts MM beoordeling http://t.co/OgW2ZuRPBT
1162 Days

@@PeopleXchangeNL

Overboord met die VAR! Over het tranentrekkende gehannes rondom de status van zzp'ers: https://t.co/6MpJIuwl6i
1186 Days